Γενικά Διαγωνισμοί

ΔΙΗΜΕΡΟ BOOTCAMP_ 9 και 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Σας ενημερώνουμε ότι το Σαββατοκύριακο 9-10 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 έως τις 16:00 και τις δύο μέρες, θα πραγματοποιηθεί δωρεάν διαδραστικό διήμερο “Ignite Bootcamp”, το οποίο αφορά μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου (13-18 ετών). Στο διήμερο bootcamp θα δοθεί έμφαση στη δημιουργικότητα και την ανάπτυξη βιώσιμων επιχειρηματικών ιδεών. Ο τόπος διεξαγωγής είναι το Bizrupt (Βικέλα 34-36) 


     Κατά τη διάρκεια αυτών των δύο ημερών, οι μαθητές/τριες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να συνεργαστούν σε ομάδες για την ανάπτυξη επιχειρηματικών ιδεών, αξιοποιώντας τη δημιουργικότητα τους, οι οποίες θα αποτελέσουν λύσεις στις προκλήσεις που απασχολούν την τοπική κοινωνία. Το διήμερο αυτό αναμένεται να είναι μία συναρπαστική και ενδυναμωτική εμπειρία που θα ενισχύσει τις δεξιότητες τους και θα καλλιεργήσει το επιχειρηματικό τους πνεύμα!

Για τη συμμετοχή κάθε μαθητή/τριας απαιτούνται: 

  1. Η συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής ηλεκτρονικά εδώ.
  2. Η συμπλήρωση και υπογραφή του εντύπου γονικής συναίνεσης που μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ ή οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να το παραλάβουν έντυπο από το Bizrupt (Βικέλα 34-36).

Για να θεωρηθεί έγκυρη μια αίτηση συμμετοχής, είναι απαραίτητα και τα δύο (ηλεκτρονικά συμπληρωμένη φόρμα συμμετοχής και συμπληρωμένο έντυπο γονικής συναίνεσης). 

Η προθεσμία υποβολής των παραπάνω είναι η Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου

Τα συμπληρωμένα έντυπα μπορούν να παραδίδονται αυτοπροσώπως στο Bizrupt είτε να στέλνονται σκαναρισμένα/φωτογραφίες στο email: space@bizrupt.gr 

Στο διήμερο θα μπορούν να συμμετέχουν συνολικά 30 άτομα. Δεδομένων των περιορισμένων διαθέσιμων θέσεων, η τελική συμμετοχή θα γίνει με σειρά προτεραιότητας. Τέλος, είναι απαραίτητο τα παιδιά να μπορούν να συμμετέχουν και τις δύο ημέρες.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Κλαίρη Νικηφόρου, τηλ. 6936934133 και email: space@bizrupt.gr