Εκδρομές Μετακινήσεις

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πενθήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη σε Βιέννη – Μπρατισλάβα  και Μπρνο

Ο Διευθυντής του Πρότυπου Γυμνασίου Ηρακλείου, σύμφωνα με την Υ.Α 20883/ΓΔ4/12-02-2020 (ΦΕΚ 456 Β) του Υ.ΠΑΙ.Θ., προκηρύσσει την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα τουριστικά γραφεία για εκπαιδευτική επίσκεψη σε  ΒΙΕΝΝΗ – ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ και ΜΠΡΝΟ

Η εκπαιδευτική επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων με τίτλο «Μουσική Πειραματισμοί» και « Η προσφορά του Μέντελ στο νόημα της ζωής , συνέπειες και προοπτικές».

Συγκεκριμένα:

  • Η εκπαιδευτική επίσκεψη θα αφορά 2 διανυκτερεύσεις στη Βιέννη και 2 στη Μπατισλάβα.
  • Προτεινόμενο χρονικό διάστημα από 11 Απριλίου 2024 έως 15Απριλίου 2024 ή από 13 Απριλίου 2024 έως 17 Απριλίου Πιθανός αριθμός συμμετεχόντων: 36 μαθητές και 3 συνοδοί καθηγητές.

Η προσφορά θα πρέπει να περιέχει και να εξασφαλίζει τα παρακάτω:

  •  Αεροπορική μετάβαση Ηράκλειο – Βιέννη – Ηράκλειοκαι μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο.
  •  Διαμονή σεξενοδοχεία 3 ή 4 αστέρων τουλάχιστον, με πρωινό ή πρωινό και ένα γεύμα την ημέρα. Δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια για τους μαθητές (χωρίς προσθήκη μεταλλικών ράντζων) και μονόκλινα για τους συνοδούς καθηγητές. Να αναφέρεται στην προσφορά το όνομα και η κατηγορία του ξενοδοχείου που θα φιλοξενήσει τους μετακινούμενους.
  • Να υπάρξει επιβεβαίωση κρατήσεων σε εισιτήρια αεροπλάνου και ξενοδοχείου.
  • Τουριστικό λεωφορείο στη διάθεση των συμμετεχόντων για μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο, ξενάγηση Βιέννης, ημερήσια εκδρομή στο Μπρνο, ξενάγηση στη Μπρατισλάβα και δύο βραδινές μεταφορές σε Μουσικές εκδηλώσεις: όπερα, μπαλέτο ή συναυλία .
  • Το λεωφορείο θα πρέπει να διαθέτει όλες τις προβλεπόμενες από την κείμενη νομοθεσία προδιαγραφές (να έχει ελεγχθεί από τις τοπικές αρχές), να είναι εφοδιασμένο με τα απαιτούμενα έγγραφα καταλληλότητας οχήματος, την επαγγελματική άδεια οδήγησης, ελαστικά σε καλή κατάσταση, πλήρως κλιματιζόμενο, όχι διώροφο κλπ.), καθώς και να πληροί όλες τις προϋποθέσεις ασφάλειας για τη μετακίνηση μαθητών (ζώνες ασφάλειας, έμπειροι οδηγοί κλπ.).
  • Πρόγραμμα ξεναγήσεων στα κυριότερα αξιοθέατα της Βιέννης και της Μπρατισλάβας από έμπειρο και επίσημο ελληνόφωνο ξεναγό. Ημερήσια εκδρομή στο Μπρνο. Δυνατότητα συνδιαμόρφωσης του προγράμματος επισκέψεων και εκδηλώσεων (Παραστάσεις κλασικής μουσικής, μπαλέτου ή όπερας, επισκέψεις μουσείων).
  • Συνοδό τουριστικού γραφείου καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
  • Οι πτήσεις, τα δρομολόγια από και προς τα αεροδρόμια, οι μετακινήσεις  και οι ξεναγήσεις να αναφέρονται  αναλυτικά.
  • Υποχρεωτική Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή, όπως ορίζει η κείμενη νομοθεσία, καθώς και πρόσθετη προαιρετική ασφάλιση για περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας μαθητή ή συνοδού καθηγητή.
  • Την αποδοχή από το πρακτορείο ποινικής ρήτρας σε περίπτωση αθέτησης των όρων του συμβολαίου από τη μεριά του (εγγυητική επιστολή με ποσό που θα καθορίσει το σχολείο).
  • Την αντιμετώπιση της περίπτωσης που δεν θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή στις προβλεπόμενες ημερομηνίες λόγω ανωτέρας βίας (εκλογές, καιρικές συνθήκες, ασθένεια κάποιου συμμετέχοντα ή οποιασδήποτε άλλης μορφής κινητοποιήσεις που μπορεί να οδηγήσουν στη ματαίωση της εκπαιδευτικής επίσκεψης κ.λπ.)
  • Επιστροφή του ποσού συμμετοχής στην εκδρομή μαθητή, σε περίπτωση που – για λόγους ανωτέρας βίας ή ασθένειας – ματαιωθεί η συμμετοχή του.
  •  Οποιαδήποτε επιπλέον προσφερόμενη υπηρεσία θα συνεκτιμηθεί.

Για τις παραπάνω υπηρεσίες ζητείται η τελική συνολική τιμή (με ΦΠΑ) της εκδρομής και η επιβάρυνση ανά μαθητή χωριστά.

Με την προσφορά θα κατατεθεί από το ταξιδιωτικό γραφείο απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτει το ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο πρέπει να βρίσκεται σε ισχύ.

Επί πλέον στον φάκελο της προσφοράς πρέπει να υπάρχει απαραιτήτως CD με την προσφορά σε ηλεκτρονική μορφή (doc ή pdf) για να είναι εύκολη η ανάρτησή της στο διαδίκτυο. Δεν θα γίνουν δεκτές προσφορές σε ηλεκτρονική μορφή οι οποίες ανοίγουν με χρήση κωδικού.

Τα ενδιαφερόμενα πρακτορεία καλούνται να υποβάλουν στη Διεύθυνση του Σχολείου σφραγισμένες προσφορές, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 14/12/2023 και ώρα 12:00, που θα περιγράφουν αναλυτικά τις προσφερόμενες υπηρεσίες και τις επιπλέον ενδεχόμενες βελτιωτικές προτάσεις και θα είναι σύμφωνες με τη σχετική νομοθεσία. Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει από την αρμόδια Επιτροπή την ίδια ημέρα και ώρα 12:30 στο Γραφείο του Διευθυντή του Πρότυπου Γυμνασίου Ηρακλείου.

Πατήστε εδώ για να δείτε την προκήρυξη.