Εκδρομές Μετακινήσεις

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικής επίσκεψης της παιδαγωγικής ομάδας ΠΣΔ στη Βιβλιοθήκη τού Π.Κ (συμπεριλαμβανομένης και παρουσίασης του εκτυπωτή 3D)

Ο Διευθυντής τού Πρότυπου Γυμνασίου Ηρακλείου, σύμφωνα με την Υ.Α 20883/ΓΔ4/12-02-2020 (ΦΕΚ 456 Β) του Υ.ΠΑΙ.Θ., προκηρύσσει την εκδήλωση ενδιαφέροντος για μετακίνηση είκοσι εννέα (22) μαθητών/τριών και δύο (2) συνοδών καθηγητριών από τον χώρο τού σχολείου στη Βιβλιοθήκη τού Πανεπιστημίου Κρήτης στις Βούτες Ηρακλείου.

Χρόνος πραγματοποίησης:  Τετάρτη 03 Απριλίου 2024

Πρόγραμμα εκπαιδευτικής επίσκεψης: Αναχώρηση από το σχολείο στις 08:30 και επιστροφή στο σχολείο στις 11:40

Η προσφορά πρέπει να εξασφαλίζει τα παρακάτω: τουριστικά λεωφορεία ελεγμένα από το ΚΤΕΟ, έγγραφα καταλληλότητας οχημάτων, επαγγελματική άδεια οδήγησης, ελαστικά σε καλή κατάσταση. Επίσης, πρέπει να πληροί όλες τις προϋποθέσεις ασφάλειας για τη μετακίνηση των μαθητών/τριών. 

Οι προσφορές πρέπει να κατατεθούν μέχρι την Τετάρτη 20.03.2024 και ώρα 11:00 στο Γραφείο τού Διευθυντή τού Πρότυπου Γυμνασίου Ηρακλείου. Στην προσφερόμενη τιμή πρέπει να συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ. Προϋπόθεση αποτελεί η έκδοση απόδειξης και όχι τιμολογίου στο όνομα του σχολείου και η απόδοσή της στην υπεύθυνη καθηγήτρια στο πέρας τής επίσκεψης. Το άνοιγμα των προσφορών από την επιτροπή θα γίνει την ίδια ημέρα στις 11:30.   

Πατήστε εδώ για να δείτε την προκήρυξη.