Διαγωνισμοί

Συμμετοχή τού Π.Γ.Η. στους Αγώνες Ρητορικής που διοργάνωσε το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος Pierce

Στις 8-10 Μαρτίου 2024 επτά μαθητές/τριες του Πρότυπου Γυμνασίου Ηρακλείου συμμετείχαν στους Αγώνες Ρητορικής που διοργάνωσε το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος Pierce στις εγκαταστάσεις τού σχολείου. Οι μαθητές/τριες διαγωνίστηκαν με τους/τις μαθητές/τριες άλλων σχολείων τής χώρας μας στους Διττούς Λόγους και την Εκφραστική Ανάγνωση. Ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στις προκλήσεις των αγώνων, συνεργάστηκαν αρμονικά μεταξύ τους, απέσπασαν θετικά σχόλια από τους/τις κριτές και απέκτησαν πολύτιμη εμπειρία, χρήσιμη για τους 6ους Παγκρήτιους Αγώνες Ρητορικής, οι οποίοι θα διεξαχθούν στις 19-21 Απριλίου στο Ρέθυμνο.

Υπεύθυνες καθηγήτριες της δράσης οι φιλόλογοι κ. Ειρήνη Σπυριδάκη και κ. Ελένη Λασηθιωτάκη (συντονίστριες του Ομίλου Ρητορικής τού σχολείου). Ευχαριστούμε θερμά και τη φιλόλογο κ. Μαρία Γρινιεζάκη, η οποία συνόδευσε τα παιδιά μαζί με την κ. Ειρήνη Σπυριδάκη στην Αθήνα.

Για την παραπάνω μετακίνηση η Περιφέρεια Κρήτης ενέκρινε το χρηματικό ποσό των 2100 Ευρώ, μετά από σχετικό αίτημα του σχολείου μας.

ΡΗΤΟΡΙΚΟΙ1
ΡΗΤΟΡΙΚΟΙ2
ΡΗΤΟΡΙΚΟΙ3