Γενικά Διαγωνισμοί

1ος Παγκρήτιος Μαθητικός Διαγωνισμός Ψηφιακής Φωτογραφίας “Η Κρήτη μέσα από τα μάτια μας…”

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας συμμετείχαν στον 1ο Παγκρήτιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Φωτογραφίας «Η Κρήτη μέσα από τα μάτια μας…» που διοργάνωσε η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης σε συνεργασία με την Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία Ηρακλείου Κρήτης.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και χαρούμενες τόσο για τη συμμετοχή των παιδιών τού σχολείου μας στον Διαγωνισμό όσο και για το γεγονός ότι ο μαθητής τού Γ2 τού ΠΓΗ Γιάννης Μαντζάνας κέρδισε το 2ο Βραβείο – Αργυρό στην κατηγορία ¨Κρητικό τοπίο» με τη φωτογραφία «Καταρράκτης από σύννεφα». Επιπλέον, στην ίδια κατηγορία διακρίθηκαν άλλες δύο φωτογραφίες, μία της Αθανασίας Αγγελέτου (τμήμα Α1) με τίτλο «Στη σκιά του ήχου», και μία φωτογραφία πάλι του Γιάννη Μαντζάνα με τίτλο «Γιούχτας».

Όλα τα έργα θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας και την Τελετή Απονομής την Παρασκευή 09 Ιουνίου 2023, ώρα 19:00, στον χώρο τής Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας Ηρακλείου (Δουκός Μποφώρ 20, Ηράκλειο).

Το σχολείο μας θέλει να ευχαριστήσει τους διοργανωτές για την ευκαιρία που έδωσαν στους μαθητές και στις μαθήτριές μας να αναδείξουν την ευαισθησία και το ταλέντο τους μέσα από την όμορφη τέχνη τής φωτογραφίας, και εύχεται η συγκεκριμένη προσπάθεια να επαναληφθεί και την επόμενη χρονιά.

[Υπεύθ. καθ/τής: Ν. Ψαρουδάκης]

https://1st-photocontest.pdekritis.gr/