Δράσεις

Τα παιδιά τού Π.Γ.Η. στηρίζουν το “Χαμόγελο του Παιδιού”…

Οι μαθήτριες και οι μαθητές τού Πρότυπου Γυμνασίου, όπως κάθε χρόνο, συγκέντρωσαν, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, προϊόντα (συσκευασμένα είδη τροφίμων, είδη βρεφικής φροντίδας, είδη προσωπικής φροντίδας, είδη υγιεινής και οικιακής χρήσης),  στηρίζοντας, στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, τον Εθελοντικό Οργανισμό “Το Χαμόγελο του Παιδιού”. Σκοπός είναι να καλυφθούν οι ανάγκες τόσο των παιδιών που διαμένουν στα σπίτια τού Συλλόγου, όσο και των παιδιών και οικογενειών που λαμβάνουν υποστηρικτικές υπηρεσίες μέσω των Κέντρων Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας, λόγω των σοβαρών προβλημάτων διαβίωσης που αντιμετωπίζουν.  
Η ευαισθησία και η κινητοποίηση των μαθητριών και των μαθητών μας που ανταποκρίθηκαν στην έκκληση είναι ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία τού Οργανισμού, και αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της προσφοράς, δημιουργώντας, παράλληλα, συνθήκες αισιοδοξίας στο σχολικό περιβάλλον.

Ένα μεγάλο μπράβο και ένα θερμό ευχαριστώ στους/στις εκπαιδευτικούς που ενθάρρυναν αυτή τη φιλανθρωπική δράση και κυρίως στα παιδιά που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα!!!

ΕΠΑΙΝΟΣ ΑΠΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΧΑΜΟΓΕΛΟ1
ΧΑΜΟΓΕΛΟ2
ΧΑΜΟΓΕΛΟ3
ΧΑΜΟΓΕΛΟ4
ΧΑΜΟΓΕΛΟ6
ΧΑΜΟΓΕΛΟ7